28.4.14

OPIlta syksyllä pohjoismaille oma kokoelma!

Alan jo intoilemaan syksyn lakkakokelmasta, vaikkei olla edes kesässä vielä..! Jotenkin olen huomannut, että juuri syksyn kokoelmat ovat yleensä eniten mieleeni:tummia , syviä sävyjä ja niitä ihania punaisia! Tykkään kesä/kevätsävyistäkin mutta kyllä syksyn ja talven kokoelmat vie ehdottomasti voiton.
NAILTASTIC-blogi kertoi tänään OPIn syksykokoelman olevan nimeltään OPI Nordic collection. Vihdoinkin pohjoismaat saavat kynsilakkasävynsä Brazilian, San Franciscon, Keskieuroopan , Saksan ja ties minkä jälkeen.
Suomi-lakan nimi näyttää olevan "OPI With A Nice Finnish" , heh ! Se on pullokuvasta päätellen lämpimän kultainen frostlakka, mutta en mene vannomaan koostumuksen suhteen. Toivottavasti se ei olisi raidoittuvaa sorttia, olisi hauskaa kun Suomella olisi oma nätti nimikko-Opi :)
Kokoelma näyttää mielestäni aika kivalta, ja ainakin Tukholman nimikkolakka "Do You Have This Color in Stock-holm?" näyttää mielenkiintoisen väriseltä. Yllättävän keväisiä värejä tässä kokoelmassa näyttää olevan jos ajattelee että tämä on syksykokoelma.
Muita OPIn kokoelmia joita odotan mielenkiinnolla on Ford Mustang-kokoelma ja Coca-Cola-kokoelma ! Varsinkin "kokiksenpunainen"lakka olisi hauska omistaa, tai sitten tuo Vanilija-lakka ihan vaan koska rakastan Vanilla-colaa.  Molemmat kokoelmat julkaistaan kesällä, saa nähdä saapuuko niitä Suomeen asti. Nettikauppoihin luultavasti ainakin.
Näitten lisäksi OPIlta on tulossa kesällä neon-kokoelma, samoin kuin Essieltä. China Glazen kesäkokoelma on jälleen merellisissä tunnelmissa (Off Shore).
Sellaisia kynsilakkakuulumisia tällä kertaa. Mitä kokoelmaa odotat eniten?

Ei kommentteja: