11.4.14

Kultaisia palloja kynsifoliolla

Sain joskus pari vuotta sitten joululahjaksi Rion kynsifoliopakkauksen. Jos foliot ei ole tuttu juttu, suosittelen katsomaan vaikka tämän videon aiheesta :


Näyttää niin helpolta ja kivoilta ! Ja ei se näitten itse folioitten laittaminen ole se suurin tuskan aiheuttaja, vaan se liima millä folio tarttuu kynteen. Siis herranjumala miten mä vihaan sitä liimaa ! En tiedä, teenkö vaan jotain väärin, mutta a)liima ei kuivu ikinä vaan jää tahmeaksi ja pehmeäksi folion alle jolloin kynnet ruttaantuu helposti ja b)kaikki päällyslakat mitä olen kokeillut rypistää foliot rumiksi. Laitoin kynsifoliopaketin monen epäonnistuneen yrityksen jälkeen kaapin perälle. Eilen kaivoin ne sieltä kuitenkin esiin kun näin tämän Nude-kauneusblogin jutun. Ajattelin, että mitä jos NYT onnistuisi. Mutta ei, se liima on edelleen suuri viholliseni...
 Ensiksi kaikki sujuis ihan hyvin, laitoin liimaa lakatuille kynsille dotting toolin avulla, odotin että se kuivui läpinäkyväksi ja yllätyin, kuinka hyvin kultainen tarttui palloihin. Sitten alkoi alamäki, kun liima lähti taas rullautumaan, siihen tahmeaan pintaan jäi vaikka mitä karvaa kiinni ja menetin hermoni viimeistään siinä vaiheessa, kun päällyslakka muutti ihanan peilipintaiset pallot ryppyisiksi, himmeiksi ja epämääräisen näköisiksi kultakasoiksi. Jos jollain on joku oikeasti toimiva kikka näihin folioihin liittyen, kertokaa ! Tältä erää foliot saa pysyä siellä kaapin nurkassa.
H&M Check Me out+ Rion kultainen kynsifolio


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeileppa ihan ilman liimaa, itse oon saanut foliot ihan kivasti tarttumaan värittömän lakan kanssa.:)