17.4.14

Hopeita tähtiä

Tällä kertaa mennään luottojutuilla : paras nudenvärinen lakkani, jota ei voi onnistua möhlimään, lemppari leimauskuvioni joka toimii aina ja leimauslakkana hopea jolla leimaaminen ei ikinä ole mennyt pieleen.
Kaipasin tällaisia helppoja, mutta kivannäköisiä kynsiä tuskastelleeni yli tunnin vesimarmoroinnin kanssa. Vannoin jo äsken, että pysyisin siitä erossa, mutta näin Pinterestissä kuvan jossa marmorointikuvio tehtiin dippaamalla Konad-leimasin veteen ja sitten leimataan marmorointi kynteen. Pakkohan tota oli kokeilla , mutta tulokset ei olleet kovin hyvät.. Ajattelin kyllä kokeilla vielä uudestaan, ehkä sitä ennen voisi katsoa Youtubesta pari videota aiheesta.

Näihinkin ajatus lähti eräästä kuvasta joka löysin Pinterestistä. Nämä kynnet ovat mielestäni tosi kivannäköistet, ja meinasinkin eka leimata tämän tähtikuvion sijasta myös OB-Nailsin laatasta löytyvän toisinpäin olevan tähtikuvion, että tähdet olisi olleet nudenvärisiä. Tämä näytti kuitenkin jotenkin paremmalta mielestäni.
Käyttämäni lakat: OPI-Don't Bossa Nova Me Around, Illamasqua-Glory


2 kommenttia:

Prunella kirjoitti...

Tooosi kivat! Niin omannäköset että saatan apinoida värit johonkin lakkaukseen. Vastaavia tähtiä ei kyllä omilta laatoilta löydy :(

saldag kirjoitti...

Kiitos ! Toimisi varmasti myös palloleimalla :)